Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВПредизборен дебат се състоя тази сутрин в студиото

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВПредизборен дебат се състоя тази сутрин в студиото
Коментари Харесай

Заплахи за съд между Манолова и Сачева в предизборен дебат

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Предизборен спор се състоя тази заран в студиото на БТВ. На 8-ми март дебатът мина като конфликт на дамите в партийните листи.

 

Най-атакуван с въпроси участник се оказа общественият министър. Мая Манолова атакува министър Сачева, че е унищожила закона за персоналната помощ. Министърката й отвърна, че това не е правилно и ще я предложения в съда. " Разбира се ", отвърна с усмивка Манолова. 

" Европейските средства бяха употребявани до последната допустима стотинка, тъй като имахме потребност както по ограниченията за 80/20 за туризма, също за транспрот, турпоператори и всички възможни групи. 220 млн бяха от стратегия развиване на човешките запаси. " - отвърна Сачева на представителка на Движение за права и свободи за това какъв брой средства от европейските пари са били изразходени до този миг за рецесията. 

" 750 млн лв. ще бъдат ориентирани към обществени услуги за възрастни хора. 
214 млн лв. са дадени за закона за персоналната помощ. 214 млн лв. е бюджетът на персоналните асистенти. Призовавам ви да се забележим в съда, тъй като изказванията ви не са правилни " - обърна се Сачева към Манолова.

" Вие лишихте хората от опцията да имат персонални асистенти. Знаете ли по какъв начин живеят тези хора?! " - аргументира се съперничката й. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР